Leveransvillkor

Snabba leveranser
Leverans från Capallo Ridsport
Varor som finns på lager skickar vi vanligtvis inom 1-2 arbetsdagar efter lagd beställning. Vi använder PostNord. Då paketet har kommit fram till ditt utlämningsställe får du en avisering via SMS från PostNord om att paketet är framme. Om ditt telefonnummer saknas sker denna avisering istället via email. Från det att aviseringen skickats har du 14 dagar på dig att hämta paketet. Om paketet inte hämtas ut inom den tiden kommer det att skickas i retur. Vi fakturerar 200 kr för frakt- och hanteringskostnader för icke uthämtade paket.

Fraktkostnad
Om din beställning kostar mer än 1500 kronor bjuder Capallo Ridsport på fraktkostnaden inom Sverige. I övriga fall kostar frakten 95 kronor inom Sverige, till övriga länder skickas ditt paket mot en genomsnittlig kostnad för respektive land.

Restnotering
Om en vara visar sig vara slut så meddelar vi detta via e-post eller telefon. Du har då möjlighet att välja om du vill invänta varan eller annullera din order. Om din beställning gäller flera varor kan du välja om du vill vänta in den saknade varan och få alla varor samtidigt eller beställa om varan vid ett senare tillfälle. Vill du ha delad leverans går det också att ordna, dock kan det eventuellt bli ett extra tillägg för frakt.

Transportskada
Om en vara är skadad i samband med transporten/frakten så ska du anmäla detta direkt till PostNord vid utkvitteringen.